Zöldborsókrémleves

Szereted a krémleveseket? Akkor itt egy nagyon finom példa rá. Nem csak, hogy finom de egészséges is! Akár egy ebédnek desszerttel, de akár egy vacsorának is remek ötlet. 


HOZZÁVALÓK

  • 250 g (fagyasztott) zöldborsó
  • 1 kisebb krumpli (100 g) (felkockázva)
  • 30 g friss gyömbér (lereszelve)
  • 2 fokhagyma (felkockázva)
  • 1 vöröshagyma (negyedekbe vágva)
  • 200 ml növényi tejszín (rice cuisine)
  • Fűszerek: tárkony, szerecsendió, kurkuma, őrölt bors

ELKÉSZÍTÉS

  1. A hozzávalókat egybeöntöm, felengedem kb 1 liter hidegvízzel és felforralom. Addig főzöm míg át nem puhultak (kb 15-20 perc).
  2. Ha puhák, akkor összeturmixolom az egészet botmixerrel.
  3. Visszateszem a tűzre és felforralom növényi tejszínnel.

JÓ ÉTVÁGYAT!

MissBiaaKitchen
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el