Grillezett camambert gránátalmával
Akkor most jöjjön egy kis gasztrokülönlegesség. Mindig szerettem kísérletezni az ízekkel. Ez a könnyen elkészíthető kis csoda, nagyon megéri! Az édes és sós keveréke, az egyszerűség, de mégis nagyszerűség teszik tökéletessé. Vacsorára perfekt. Kamillateát javaslok hozzá.

HOZZÁVALÓK
- 2 db camambert
- 3/4 gránátalma
- Oliva olaj
- 2 kis kanál méz
- Fűszerek: bors, rozmaring
- Dísznek 2 db dió
- Salátakeverék, balzsamecet
ELKÉSZíTÉS
- A sütőt előmelegítem 140 fokra (NEM légkeverésesen).
- A camambert ráhelyezem egy tepsibe tett sütőpapírra és kicsit megnyomkodom villával a tetejét, hogy valamennyire széttörjön felül.
- Jöhet rá egy kis oliva olaj, megszórom rozmaringgal, gránátalmával és egy kis borsot is török a tetejére. Végül meglocsolom egy kis kanál mézzel mind a kettőt.
- A tetejére helyezek egy diószemet dísznek.
- Kb 30 percig sütöm 140 fokon, de figyelni kell közben, ne legyen túl sütve!
- Salátával tálalom kis balzsamecettel meglocsolva.