Grillezett camambert gránátalmával

Akkor most jöjjön egy kis gasztrokülönlegesség.  Mindig szerettem kísérletezni az ízekkel. Ez a könnyen elkészíthető kis csoda, nagyon megéri! Az édes és sós keveréke, az egyszerűség, de mégis nagyszerűség teszik tökéletessé. Vacsorára perfekt. Kamillateát javaslok hozzá.


HOZZÁVALÓK

  • 2 db camambert
  • 3/4 gránátalma
  • Oliva olaj
  • 2 kis kanál méz
  • Fűszerek: bors, rozmaring
  • Dísznek 2 db dió
  • Salátakeverék, balzsamecet

ELKÉSZíTÉS

  1. A sütőt előmelegítem 140 fokra (NEM légkeverésesen).
  2. A camambert ráhelyezem egy tepsibe tett sütőpapírra és kicsit megnyomkodom villával a tetejét, hogy valamennyire széttörjön felül.
  3. Jöhet rá egy kis oliva olaj, megszórom rozmaringgal, gránátalmával és egy kis borsot is török a tetejére. Végül meglocsolom egy kis kanál mézzel mind a kettőt.
  4. A tetejére helyezek egy diószemet dísznek.
  5. Kb 30 percig sütöm 140 fokon, de figyelni kell közben, ne legyen túl sütve!
  6. Salátával tálalom kis balzsamecettel meglocsolva.

Jó étvágyat!

MissBiaaKitchen
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el